MANİSA / YUNUSEMRE - Mahidevran Anaokulu

Ock

Sanat ve Çevre Temalı Serginin açılışına gelen Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve Şube Müdürü Levent Çimen yaptı.

Ock

Bir yaş büyüdüm partisi

Küçük yaş grubu çocuklarımızla sene sonu kahvaltımızı yaparak vedalaştık.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşku ile kutladık. Velilerimizin yoğun ilgi ile katıldığı programımızda çocuklarımız birbirinden güzel gösteriler yaptılar. Emekleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.

May

Polis haftası nedeniyle aile katılımı kapsamında okulumuza gelen polis velilerimiz çocuklarımıza mesleklerini anlattılar ve küçük hediyeler verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Şehitleri haftasında müze ziyaretinde bulunduk.

Ara

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yıldıray Demirtaş, Okul Müdürümüz Nilüfer Gamze BAŞARAN, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz eşliğinde 'Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar' projemiz kapsamında sergimizin açılışı yapıldı. Müdürlerimizin, yerel basının ve velilerimizin yoğun ilgisini çeken sergimiz büyük beğeni topladı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Atatürk'ü 84. ölüm yıldönümünde saygı ve özlemle andık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz saat 09:05'te saygı duruşu ile birlikte Atatürk büstüne çiçek bıraktılar.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda velilerimizin katılımıyla coşku ile kutlandı.